Moodboard rustikk av Dekorist

 

Rustikk moodboard ulike teksturer utarbeidet av Dekorist

Moodboard

 

Flere kunder ønsker Moodboard tilpasset deres hjem, som tydelig viser stil og farge retning. Hver collage blir utviklet som et første ledd i interiør veiledningen.

Moodboard er personlig, den viser farger, stil og forslag til møbler. Jeg referer med nr henvisning så det skal være enkelt og finne tilbake til forslag. Når jeg bygger opp ditt interiør, baseres valgene på arbeidsverktøyet. Moodboarden er igjen basert på samtale, ønsker og eksisterende materialer i boligen. Ved å benytte seg av et moodboard er det lettere og tydeliggjøre hvilken retning vi ønsker å dra interiøret til.

 

Trykk på denne teksten, dersom du vil at jeg skal lage et Moodboard til deg.

Kreativt verktøy 

 

Moodboards er et kraftig og allsidig kreativt verktøy som brukes i et bredt spekter av kreative disipliner, inkludert kunst, design, mote og markedsføring. De fungerer som en kilde til inspirasjon og et visuelt verktøy som er med på å definere stemningen, stilen og estetikken til et prosjekt eller en idé. Et moodboard er mer enn bare en samling bilder og tekst; det er en nøkternt komponert collage som formidler en følelse, en fortelling eller en visjon.

Å lage et moodboard er en prosess, moodboarden gjenspeiler hvilken smak og visjon som ønskes og formidles. Prosessen starter vanligvis med å samle inn materialer som representerer ønsket prosjekt eller tema. Dette kan inkludere fotografier, fargeprøver, teksturprøver, tekstbiter eller til og med små objekter. Når materialene er samlet inn, begynner selve monteringen. Et moodboard kan være analogt, hvor du fysisk klipper og limer materialene på et papirark eller en brett, eller det kan være digitalt, hvor spesialiserte programvareverktøy brukes. Uansett metode er målet å skape en sammenhengende visuell fortelling.

 

Definere stil, fargevalg og atmosfære

Bruk av Moodboards er vanlig i ulike kreative prosesser: 1. Design og mote: I disse områdene brukes moodboards for å definere stiler, fargepaletter og teksturer. Designere og stylister bruker moodboards som utgangspunkt for å utvikle kolleksjoner eller skape visuelle identiteter. 2. Reklame og markedsføring: Moodboards er avgjørende for å lage reklamekampanjer, nettsteder og merkevarebygging. De hjelper til med å fange essensen av et produkt eller en tjeneste og kommunisere det til målgruppen. 3. Kunst og illustrasjon: Kunstnere og illustratører bruker moodboards for å finne inspirasjon og få en klar idé om det endelige arbeidet.

 

Et kompass i interiørdesign prosessen

Dekorist benytter moodboard som et kompass i interiørdesign prosessen, for å definere fargevalg, komposisjon og atmosfære. I ditt moodboard kan jeg plukke ut stil og farger som definerer ditt interiør og dine materialer. Ved å se farger og dekor opp mot hverandre, får du og jeg et større bilde av helheten og det er lettere å visualisere hvordan retning vi peiler oss inn mot. 

Eksempler på interiør Moodboard.