Kartlegging av interiørstil

Her har du noen enkle tips til hva som er lurt å tenke igjennom, før boligen blir stylet for salg. Hvem ønsker vi å selge til?  Hva er de beste tingene med din bolig, hvilke funksjoner, rom eller lignende bør vi fremheve.

 

 

Skap god stemning med et godt første inntrykk

Et godt første inntrykket er viktig både på bilder og når dere inviterer til visning, sørg for godt lys utenfor, gjerne med god grunnbelysning og noen hyggelige lykter. Et godt første inntrykk bidrar til at kjøperen stiller seg positiv og lettere ser potensiale i din eiendom. Jo flere som kommer på visning dess større sjans er det for at du oppnår en høyere pris. Viderefør det gode inntrykket inn i entre, men sørg for at det virker luftig. Et konsollbord og litt dekor er som regel nok.

 

 

Hvordan style din bolig

Møbleringen tilpasses boligen, lett og gjennomtenkt. Sørg for å fremheve rommets størrelse og potensiale. Dersom møblene har nøytrale farger vil fargesettingen om ønskelig, foregår ved hjelp av puter og pledd. Ønsker du et nøytralt uttrykk, benytt materialer med ulik tekstur.

Jeg liker å benytte grønne planter for å tilføre rommet et “levende” element. Samt benytte meg av interiør med ulike former for å gjøre det hele spennende og skape aktivitet. Vi ønsker å tiltrekke oss positiv oppmerksomhet. Når rommet er hvitt krever det mer av møbleringen og aktiviteten på interiøret enn om du har et fargerikt rom og mye annet som “skjer” i rommet. Det vil være en fordel å se alle fargene i boligen under ett, passer de sammen? Bildene i annonsen kommer på rekke og rad og det er visuelt lekkert å ha bilder som henger sammen både på farge og stil. Annonsen er vår mulighet til å lage et godt første inntrykk, vekke interesse og skape gode følelser hos en potensiell kjøper.  Så jeg vil anbefale å bruke energi og penger på tiltalende bilder.

 

 

Farger på interiøret?

Fargevalg; velg ut noen hovedfarger og benytt disse gjennomgående i boligen. Ønsker du variasjon i fargene er den enkleste måtene å gå for ulike nyanser. La oss si jeg har valgt ut fargene rødt, burgunder og oransje. Alle fargene er varme. Fargene harmonerer, men skaper allikevel liv. Fordi de har ulike nyanser. Lyse puter eller dekor toner ned inntrykket. Sørg for at interiøret ikke konkurrerer om oppmerksomheten. Da det i utgangspunktet er boligen vi ønsker å vise.

 

 

Levende foto

Ved å slenge en pute på gulvet og sette frem tekoppen skapes et levende interiør. Lag noen bilder til den potensielle kjøperen, la dem forestille seg hvordan det vil være å smyge seg oppi sofaen og nyte en varm kopp te? Boligstyling handler om å skape inspirerende bilder, vekke positive følelser hos en potensiell kjøper. Det er viktig å tenke igjennom hvem kjøper er og hvordan vi ser for oss at de vil benytte boligen. Jeg styler soner som viser at boligen kan benyttes til ulikt bruk, feks rigger opp en krok som egner seg for strikking eller en tiltalende plass til hjemmekontoret. Utnytt boligen, men fjern unødvendig oppbevaring som feks kommoder og løse møbler. Ulike mønster og former på interiøret skaper visuell aktivitet i hjemmet.

 

 

Soner i interiøret

Et luftig og møblert hjem med tydelig soner vil virke innbydende. Har boligen utsikt fremhev det gjerne ved hjelp av interiøret og vis hva boligen har å by på –både inne og ute.

 

 

Hjemmespa

Vi trenger alle et rom for å lade batteriene, her ønsket vi å få frem følelsen av hjemme spa. Fremhev de ulike funksjonene som dusj og badekar. Vi tenker på stemningen vi ønsker å formidle.

 

 

Interiørkonsulent

Kontakt meg gjerne for interiør konsultasjon eller et uforpliktende tilbud på din neste boligstyling!