Interiørstylist og konsulent tjenester

 

Interiørkonsulent hjelper deg med ditt interiør

Opplever du å plages over at interiøret ikke stemmer ?  Blir du kanskje sliten av alle valg og muligheter ?   Eller synes du det er utfordrende å forestille deg hvordan helheten vil bli ? Jeg kan forstår din bekymring, overlat hodebryet til en interiørkonsulent som hjelper deg med ditt interiør.

Dekorist er opptatt av helheten i hjemmet og mener at interiøret bør speile boligen og menneskene som bor i huset. Funksjon og estetikk er viktig, men viktigst er trivselen til dere som bor i huset.  Sammen finner vi løsninger som passer deres behov og hjem. Vi visualiserer gjerne våre prosjekt med 3d tegninger, møblerte plantegninger og mood boards.

 

 

Benytt deg av Dekorist stylist og interiørkonsulent tjenester 

Jeg hjelper deg, med en helhetlig plan for ditt hjem, hytte eller kontor.

Frustrasjon kan oppstå når ting ikke stemmer over ens eller har feil funksjon. God planlegging gjør at farger og interiør detaljer henger sammen, når detaljene er på plass vil du føle deg stolt og tilfreds med ditt nye hjem.

 

Form, farge og materialer

Dekorist interiørstylist er opptatt av form, farge og materialer, jeg søker stadig ny informasjon og kunnskap. Og er villig til å strekke meg langt for at du skal bli fornøyd med ditt interiør. Ta en titt på Dekorist interiørblogg for inspirasjon.

 

Handleliste på interiøret 

Jeg lager handleliste på bestilling og gjør jobben enkel for deg.  Her kan du se et eksempel på hvordan handlelisten vil være bygget opp. 

 

Visualisering ved bruk av 3d 

For å visualisere ditt prosjekt, benytter jeg meg av 3D tegninger, møblerings planer, farge og material collager. Se noen av collagene jeg har laget til kunder ved å trykke her.

 

 

Hvilken stil liker du?

Ønsker du å utvikle din personlige stil veileder jeg deg, eller står du kanskje ovenfor et stil bytte?  Trykk på linken for å se bilder av våre stylinger og prosjekt på Instagram profilen Dekorist.no

 

Kvalitets materialer

Jeg tar gjerne utgangspunkt i det du har fra før, har du tidligere satset på gode materialer er det mye vi kan gjøre for å gi interiøret nytt liv. Godt for deg og bra for miljøet!

Hvorfor velge Dekorist som din samarbeids partner? Først og fremst elsker jeg jobben min og har et indre ønske om å gjøre deg fornøyd med din innredning.  Jeg er fleksibel og etterstreber å gi deg god og personlig service. Med kunnskap, relevant utdannelse og hundrevis av fornøyde kunder vil jeg være et godt valg som din samarbeidspartner.

 

Slik benytter du deg av interiørkonsulenten

Ta kontakt her og beskriv ditt prosjekt send gjerne bilder av rommet du skal pusse opp på  post@dekorist.no  Jeg kommer gjerne på befaring hjem til deg. På den måten får jeg et best mulig inntrykk av ditt prosjekt. Dersom avstanden er for stor og befaring ikke lar seg gjøre, vil jeg gjerne hjelpe deg med ditt interiør over nett.

 

Utvikling av ditt interiør

Jeg tar utfordringen og kartlegger dine ønsker. Det vil si at jeg jobber med hvilke behov og ønsker du som kunde har. Deretter starter jeg jobben med å utforme ditt nye interiør, ut i fra rammene vi blir enige om.

 

Pris

1 times interiør veiledning hvor vi tar for oss ditt interiør, pris 1499 kr. Jeg er behjelpelig med å finne farger, tekstiler, materialer, møbler og tapeter. Utarbeider møblerings planer, 3d tegninger og handlelister på bestilling for 799kr pr. time. Trykk på denne linken for å laste opp prisliste.

 

Prosjekt

Ved større prosjekt (over 25 timer) vil jobben som regel utføres i denne rekkefølgen: befaring, kartlegging, kort presentasjon av ide i form av en ide collage, evt endring eller tilpassing av ide. Deretter skissering og godkjenning av møbleringsplan. Til slutt finner jeg møbler og farger som støtter den riktige atmosfæren og stilen du ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt. For et uforpliktende tilbud kontakt meg her.