Interiørdesign, stylist og konsulent tjenester

Opplever du å plages over at interiøret ikke stemmer? Blir du kanskje sliten av alle valg og muligheter?   Eller synes du det er utfordrende å forestille deg hvordan helheten vil bli? Dekorist tar din bekymring på alvor, overlat hodebryet til interiørdesigneren og la oss gi deg nyttig interiør rådgivning.

En Dekorist er opptatt av helheten i hjemmet og mener at interiøret bør speile boligen og menneskene som bor i huset. Funksjon og estetikk er viktig, men viktigst er trivselen til dere som bor i huset.  Sammen finner vi løsninger som passer deres behov og hjem. Vi tilbyr design- og planleggingstjenester for nybygg og ombygginger, samt interiørkonsultasjoner når du kun ønsker råd og anbefalinger for å forandre eller forbedre eksisterende interiør.

Våre tjenester inkluderer innredning av enkelte rom eller hele boligen, interiørkonsulent hjelper deg med ditt interiør. Valg av farger, møbler, tekstiler, belysning og tilbehør, oppbevaringsløsninger og plass utnyttelse. Vi visualiserer gjerne ditt prosjekt med moodboard, møblert plantegning og 3d tegninger.

 

Ungdoms moodboard dype farger                      Interiørveiledning ungdomsrom med grafitti

Her ser dere noen eksempler hvor vi har benyttet Moodboard og 3d bilder for å visualisere et par ulike prosjekt. Det øverste prosjektet er et røft ungdom/ gaming rom. Hvor alle flater er malt i samme farge, foruten graffiti veggen.  Seng, teppe og speil er kundens eget. Dekorist har veiledet kunden med farge, tapet, gulv, skrivebord, nattbord og lamper. Her har vi utarbeidet moodboard og 3d visualisering.

Trykk her for å se flere eksempler på Moodboard.

 

                     

Interiørdesign, interiørrådgivning og 3d visualisering

Dekorist tilbyr deg en rekke interiør tjenester som hjelper deg med å designe, planlegge og dekorere interiøret i ditt hjem. Interiørdesign, interiør rådgivning og konsulent tjenester, 3d visualisering og stylist. Dekorist har lang erfaring og bred kunnskap om design prinsipper, materialvalg og farger, og kan hjelpe deg med å utnytte plassen på best mulig måte.

Våre tjenester

 

  • Design og planlegging av interiør for nybygg eller ombyggninger
  • interiørkonsultasjon, hvor interiørdesigner gir råd og anbefalinger for å forandre eller forbedre eksisterende interiør
  • innredning av enkelte rom eller hele boligen.
  • valg av farger, møbler, tekstiler, belysning og tilbehør
  • oppbevaringsløsninger og plassutnyttelse
  • visuell merchandising og design for kommersielle bygg
  • styling av bolig

 

Dekorist tar hensyn til dine preferanser og ønsker, vårt mål er å samarbeide godt med deg for å skape en unik stil som reflekterer din personlighet og livsstil. Vi er klare til å hjelpe deg med å realiserer drømmene dine om et personlig og stilfull hjem! Med kunnskap, relevant utdannelse og hundrevis av fornøyde kunder vil vi gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med ditt interiør.

“Frustrasjon kan oppstå når ting ikke stemmer over ens eller har feil funksjon. God planlegging gjør at farger og interiør henger sammen, når detaljene er på plass vil du føle deg stolt og tilfreds med ditt nye hjem”.

Hvilken stil liker du?

Ønsker du å utvikle din personlige stil veileder vi deg, eller står du kanskje ovenfor et stil bytte? For å se bilder av våre stylinger og prosjekt følg oss på  Instagram @Dekorist.no

Form, farge og materialer

En Dekorist er opptatt av form, farge og materialer, hen søker stadig ny informasjon og kunnskap. Og er villig til å strekke seg langt for at du skal bli fornøyd med ditt interiør. Ta en titt på Dekorist interiørblogg for inspirasjon.

Kvalitets materialer

Vi tar gjerne utgangspunkt i det du har fra før, har du tidligere satset på gode materialer er det mye vi kan gjøre for å gi interiøret nytt liv. Godt for deg og bra for miljøet!

Handleliste på interiøret

Dekorist lager handleliste på bestilling og gjør jobben enkel for deg.  Her kan du se et eksempel på hvordan handlelisten vil være bygget opp. 

Hva er en interiørkonsulent

En interiørkonsulent er en profesjonell som hjelper deg med å planlegge og designe interiøret i ditt hjem. Interiørkonsulenten har kunnskap om designprinsipper, materialvalg og farger, og kan hjelpe deg med å utnytte plassen på best mulig måte.

En interiørkonsulent hjelper deg med å skape en unik stil som reflekterer din personlighet og livsstil. Hen hjelpe deg med å velge farger, møbler, tekstiler og tilbehør som passer til dine ønsker og behov. En interiørkonsulent kan også hjelpe deg med å velge passende belysning, kunst og tilbehør som skaper den rette stemningen i rommet. Samt å plassere elementene for å skape en harmonisk og estetisk tiltalende atmosfære.

En interiørkonsulent har en solid forståelse av interiørdesign og arkitektur. Kunnskap om materialer og tekstiler, samt hvordan man kan kombinere dem for å skape et estetisk tiltalende interiør. Interiørdesigneren er kreativ og har evenen til å se potensiale i et rom og har kompetanse til å visualisere rommene for deg som kunde.

En interiørkonsulent planlegger møbleringen på best mulig måte. Hen kan hjelpe deg med å utnytte plassen ved å plassere møblene riktig, og kan foreslå endringer i rommet som gjør rommet mer funksjonelt. For eksempel, kan Dekoristen hjelpe deg med å legge til ekstra oppbevaringsplass, eller foreslå å bytte ut et gammelt vindu for mer lys inn slipp i rommet.

Et samarbeid med en interiørkonsulent skal være givende. Dekorist kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et personlig og stilfull hjem, samtidig som vi hjelper deg og spare tid, og sørger for å unngå estetiske bomkjøp. Hvis du ønsker å forandre eller forbedre interiøret i ditt hjem, kan det å samarbeide med vår interiørkonsulent være en god ide.

Slik benytter du deg av interiørkonsulenten

Trykk på denne teksten og beskriv ditt prosjekt eller bare legg igjen navn, epost og tlf så tar en Dekorist kontakt med deg. Send gjerne planløsning og bilder av rommet du skal pusse opp på  post@dekorist.no  En Dekorist kommer gjerne på befaring hjem til deg. På den måten får vi et best mulig inntrykk av ditt prosjekt. Dersom avstanden er for stor og befaring ikke lar seg gjøre, vil vi gjerne hjelpe deg med ditt interiør over nett.

Utvikling av ditt interiør

Vi tar utfordringen og kartlegger dine ønsker. Det vil si at vi jobber med hvilke behov og ønsker du som kunde har. Deretter starter vi jobben med å utforme ditt nye interiør, ut i fra rammene vi blir enige om.

Pris

1 times interiør veiledning hjemme hos deg, hvor vi tar for oss ditt interiør, pris 2499 kr. Dekorist er behjelpelig med å finne farger, tekstiler, materialer, møbler og tapeter. Utarbeider møblerings planer, 3d tegninger og handlelister på bestilling for 999 kr pr. time. Trykk på denne linken for å laste opp prisliste.

Prosjekt

Ved større prosjekt (over 25 timer) vil jobben som regel utføres i denne rekkefølgen: befaring, kartlegging, kort presentasjon av ide i form av en ide collage, evt endring eller tilpassing av ide. Deretter skissering og godkjenning av møbleringsplan. Til slutt finner vi møbler og farger som støtter den riktige atmosfæren og stilen du ønsker.  Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med interiøret ditt!