Interiørkonsulent, stylist og design tjenester

 

Dekorist har lang erfaring og bred kunnskap om design prinsipper, materialvalg og farger, og kan hjelpe deg med å utnytte plassen på best mulig måte.

Vi tilbyr design- og planleggingstjenester for nybygg og ombygginger, samt interiørveiledning når du kun ønsker råd og anbefalinger for å forandre eller forbedre eksisterende interiør. Dekorist visualiserer gjerne ditt prosjekt med moodboard, møblert plantegning og 3d tegninger.

 

Ungdoms moodboard dype farger                      Interiørveiledning ungdomsrom med grafitti

Her ser dere noen eksempler hvor vi har benyttet Moodboard og 3d bilder for å visualisere et par ulike prosjekt. Over: prosjektet et røft ungdom/ gaming rom. Hvor tak og vegg er malt i samme farge. Dekorist har veiledet kunden med farge, tapet, gulv og øvrig inventar.

Trykk her for å se flere eksempler på Moodboard.

 

                     

Våre tjenester

 

Romplanlegging og layout: Interiørdesigner hjelper deg med å optimalisere plassutnyttelsen og layouten av rommet. Dekorist tar hensyn til funksjonelle behov for å skape en effektiv og dekorativ planløsning. Sammen sørger vi for riktig type og størrelse på møbler som passer til rommet og dets funksjon.

Farge- og materialvalg:  Dekorist har farge og material kunnskap. Vi hjelper deg med å velge riktige farger som passer til rommets formål og ønsket atmosfære. Veileder deg i valg av materialer, for eksempel gulv, vegger, møbler og tekstiler, som passer din stil og ditt behov. Vi vektlegger kvalitet, balanse og estetikk når vi designer en bolig eller et offentlig rom.

Belysning: Vi har kunnskap om ulike belysningsmetoder og kan hjelpe deg med å skape riktig belysning i rommet ditt. Valg av lamper, armaturer og lys systemer for å skape ønsket atmosfære og funksjonalitet.

Dekorasjon og styling: Dekorist hjelper deg med å velge dekorative elementer, kunstverk og tilbehør som kompletterer rommets design og skaper personlighet og stil. Vi kan style og organisere rommet på en måte som er visuelt tiltalende og funksjonelt. Utarbeider handleliste på bestilling og gjør jobben enkel for deg.  Her kan du se et eksempel på hvordan handlelisten vil være bygget opp. 

Samarbeid: Dekorist samarbeider gjerne med din håndverker, arkitekt eller annen fagperson for å sørge for at design idéer blir gjennomført.

 

“Frustrasjon kan oppstå når ting ikke stemmer over ens eller har feil funksjon. God planlegging gjør at farger og interiør henger sammen, når detaljene er på plass vil du føle deg stolt og tilfreds med ditt nye hjem”.

Pris

 

1 times interiør veiledning hjemme hos deg, hvor vi tar for oss ditt interiør, pris 2499 kr (inntil 40km fra 3055). Dekorist er behjelpelig med å finne farger, tekstiler, materialer, møbler og tapeter. Utarbeider møblerings planer, 3d tegninger og handlelister på bestilling for 999 kr pr. time. Trykk på denne linken for å laste opp prisliste.

Hva er en interiørkonsulent

 

En interiørkonsulent er en profesjonell som hjelper deg med å planlegge og designe interiøret i ditt hjem. Interiørkonsulenten har kunnskap om designprinsipper, materialvalg og farger, og kan hjelpe deg med å utnytte plassen på best mulig måte.

En interiørkonsulent hjelper deg med å skape en unik stil som reflekterer din personlighet og livsstil. Hun hjelpe deg med å velge farger, møbler, tekstiler og tilbehør som passer til dine ønsker og behov. En interiørkonsulent kan også hjelpe deg med å velge passende belysning, kunst og tilbehør som skaper den rette stemningen i rommet. Samt å plassere elementene for å skape en harmonisk og estetisk tiltalende atmosfære.

En interiørkonsulent har en solid forståelse av interiørdesign og arkitektur. Kunnskap om materialer og tekstiler, samt hvordan man kan kombinere dem for å skape et estetisk tiltalende interiør. Interiørdesigneren er kreativ og har evnen til å se potensiale i et rom og har kompetanse til å visualisere rommene for deg som kunde.

En interiørkonsulent planlegger møbleringen på best mulig måte. Hun kan hjelpe deg med å utnytte plassen ved å plassere møblene riktig, og kan foreslå endringer i rommet som gjør rommet mer funksjonelt. For eksempel, kan Dekoristen hjelpe deg med å legge til ekstra oppbevaringsplass, eller foreslå å bytte ut et gammelt vindu for mer lys inn slipp i rommet. Dekorist kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et personlig og stilfull hjem, samtidig som vi hjelper deg og spare tid, og sørger for å unngå estetiske bomkjøp. Hvis du ønsker å forandre eller forbedre interiøret i ditt hjem, kan det å samarbeide med vår interiørkonsulent være en god ide.