Interiørdesign, stylist og konsulent tjenester

 

Interiørkonsulent hjelper deg med ditt interiør

Opplever du å plages over at interiøret ikke stemmer?  Blir du kanskje sliten av alle valg og muligheter?   Eller synes du det er utfordrende å forestille deg hvordan helheten vil bli? Vi kan forstår din bekymring, overlat hodebryet til en Dekorist interiørkonsulent og la oss gi deg interiør rådgivning.

Dekorist er opptatt av helheten i hjemmet og mener at interiøret bør speile boligen og menneskene som bor i huset. Funksjon og estetikk er viktig, men viktigst er trivselen til dere som bor i huset.  Sammen finner vi løsninger som passer deres behov og hjem. Vi visualiserer gjerne ditt prosjekt med 3d tegninger, møblerte plantegninger og mood boards.

 

 

Interiørdesign, interiørrådgivning og 3d visualisering

Vi tilbyr interiørdesign, interiørrådgivning og 3d visualisering, med en helhetlig plan for ditt hjem, hytte eller kontor.

Frustrasjon kan oppstå når ting ikke stemmer over ens eller har feil funksjon. God planlegging gjør at farger og interiør detaljer henger sammen, når detaljene er på plass vil du føle deg stolt og tilfreds med ditt nye hjem.

Form, farge og materialer

En Dekorist er opptatt av form, farge og materialer, jeg søker stadig ny informasjon og kunnskap. Og er villig til å strekke meg langt for at du skal bli fornøyd med ditt interiør. Ta en titt på Dekorist interiørblogg for inspirasjon.

 

Handleliste på interiøret 

Dekorist lager handleliste på bestilling og gjør jobben enkel for deg.  Her kan du se et eksempel på hvordan handlelisten vil være bygget opp. 

 

Visualisering ved bruk av 3d 

For å visualisere ditt prosjekt, benytter vi 3D tegninger, møblerings planer, farge og material collager også kalt Mood board. Trykk her for å se eksempel på Mood board.

 

 

Hvilken stil liker du?

Ønsker du å utvikle din personlige stil veileder jeg deg, eller står du kanskje ovenfor et stil bytte? For å se bilder av våre stylinger og prosjekt følg oss på Instagram @Dekorist.no

 

Kvalitets materialer

Jeg tar gjerne utgangspunkt i det du har fra før, har du tidligere satset på gode materialer er det mye vi kan gjøre for å gi interiøret nytt liv. Godt for deg og bra for miljøet!

Hvorfor velge Dekorist som din samarbeids partner? Først og fremst elsker jeg jobben min og har et indre ønske om å gjøre deg fornøyd med din innredning. Jeg er fleksibel og etterstreber å gi deg god og personlig service. Med kunnskap, relevant utdannelse og hundrevis av fornøyde kunder vil jeg være et godt valg som din samarbeidspartner.

 

Hva er en interiørkonsulent

En interiørkonsulent er en profesjonell som hjelper deg med å planlegge og designe interiøret i ditt hjem eller kommersielle bygg. Interørkonsulentene har kunnskap om designprinsipper,materialvalg og farger, og kan hjelpe deg med å utnytte plassen på best mulig måte.

Interiørkonsulentene kan hjelpe deg med å skape en unik stil som reflekterer din personlighet og livsstil. De kan hjelpe deg med å velge farger, møbler, tekstiler og tilbehør som passer til dine ønsker og behov. En interiørkonsulent kan også hjelpe deg med å velge passende belysning, kunst og tilbehør som skaper den rette stemningen i rommet.

En interiørkonsulent kan også hjelpe deg med å planlegge plassen på best mulig måte. De kan hjelpe deg med å utnytte plassen ved å plassere møblene riktig, og kan foreslå endringer i rommet som gjør rommet mer funksjonelt. For eksempel, kan de hjelpe deg med å legge til ekstra oppbevaringsplass, eller foreslå å bytte ut et gammelt vindu for mer lys inn slipp i rommet.

Interiørkonsulenter kan hjelpe deg med å planlegge å kjøpe interiørelementer på en økonomisk måte, ved hjelp av rabatter og gode avtaler.

Et samarbeid med en interiørkonsulent skal være givende. De kan hjelpe deg med å realisere dine drømmer om et personlig og stilfull hjem, samtidig som de hjelper deg og spare tid, og sørger for å unngå estetiske bomkjøp. Hvis du ønsker å forandre eller forbedre interiøret i ditt hjem, kan det å samarbeide med en interiørkonsulent være en god ide.

 

Slik benytter du deg av interiørkonsulenten

Trykk på denne teksten og beskriv ditt prosjekt eller bare legg igjen navn, epost og tlf så tar en Dekorist kontakt med deg. Send gjerne planløsning og bilder av rommet du skal pusse opp på  post@dekorist.no  Jeg kommer gjerne på befaring hjem til deg. På den måten får jeg et best mulig inntrykk av ditt prosjekt. Dersom avstanden er for stor og befaring ikke lar seg gjøre, vil jeg gjerne hjelpe deg med ditt interiør over nett.

 

Utvikling av ditt interiør

Jeg tar utfordringen og kartlegger dine ønsker. Det vil si at jeg jobber med hvilke behov og ønsker du som kunde har. Deretter starter jeg jobben med å utforme ditt nye interiør, ut i fra rammene vi blir enige om.

 

Pris

1 times interiør veiledning hvor vi tar for oss ditt interiør, pris 2499 kr. Jeg er behjelpelig med å finne farger, tekstiler, materialer, møbler og tapeter. Utarbeider møblerings planer, 3d tegninger og handlelister på bestilling for 999kr pr. time. Trykk på denne linken for å laste opp prisliste.

 

Prosjekt

Ved større prosjekt (over 25 timer) vil jobben som regel utføres i denne rekkefølgen: befaring, kartlegging, kort presentasjon av ide i form av en ide collage, evt endring eller tilpassing av ide. Deretter skissering og godkjenning av møbleringsplan. Til slutt finner jeg møbler og farger som støtter den riktige atmosfæren og stilen du ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt. For et uforpliktende tilbud kontakt meg her.